fotografi

Veganska mjölkdrinkar

Juliga mjölkdrinkar från Vegourmet No 7 / 2017. Drinkar av Joel Persson.

No egg nog

No egg nog

Rispuddingdrink

Rispuddingdrink

Plant based punch

Plant based punch

Lila Panter

Lila Panter

Blue light yokohama

Foton av den veganska menyn på Blue Light Yokohama i Stockholm för tidningen Vegourmet och appen Plantry.

Hot Pot Miso

Hot Pot Miso

Misoaubergine med sparris

Misoaubergine med sparris

Sobanudelsoppa

Sobanudelsoppa

Tofu teriyaki

Tofu teriyaki

Tom Ishidori, kökschef

Tom Ishidori, kökschef

Sött, sött, sött

Sött & juligt från Vegourmet No 9 / 2016

Pepparkaksmunkar

Pepparkaksmunkar

Glöggtårta

Glöggtårta

Tonkaböna

Ett avsnitt från Vegourmet No 1 / 2018 om Tonkabönan, en sydamerikansk baljväxt som bland annat påminner om vanilj och bittermandel. Drink av Joel Persson, desserter av Emil Dahlberg.

Julep med tonkaböna

Julep med tonkaböna

Brödpudding med tonkaböna

Brödpudding med tonkaböna

Chokladmousse med tonkaböna

Chokladmousse med tonkaböna

Alkoholfritt, tack

Foto för reportage i Vegourmet om tre cocktailbarers syn på alkoholfritt.

Ludvig Grenmo, Tjoget

Ludvig Grenmo, Tjoget

Johan Evers, Penny and Bill

Johan Evers, Penny and Bill

Britt van der Poel, Fotografiska

Britt van der Poel, Fotografiska

Ludvig Grenmo, Johan Evers, Britt van der Poel

Ludvig Grenmo, Johan Evers, Britt van der Poel

Svamp i drink

Svamp i drinkar? En Old Fashioned gjord med fat washing och en Espresso Martini smaksatt med tryffel. Mycket smak, från Vegourmet No 6 / 2017 – The spicy issue. Drinkar av Joel Persson.

Old fashioned of the caterpillar

Old fashioned of the caterpillar

Espresso Martini med tryffel

Espresso Martini med tryffel

Santa lives in tokyo

Julbord med asiatiskt tema för Vegourmet.

Juliga bakverk

Från Vegourmets julnummer 2017. Fem bakverk av Filippa Hawén.

Glasdessert med hjorton, saffran & vit choklad

Glasdessert med hjorton, saffran & vit choklad

Kardemummakaka med smörkräm & timjankaramelliserade päron

Kardemummakaka med smörkräm & timjankaramelliserade päron

Apelsinchoklad på julkryddig nötbotten

Apelsinchoklad på julkryddig nötbotten

Earl grey-kaka med salt chokladganache & rostat levainflarn

Earl grey-kaka med salt chokladganache & rostat levainflarn

Kondisbit med vit choklad- & lingontryffel

Kondisbit med vit choklad- & lingontryffel

Det gror

Illustration till framsida och inlaga av Vegourmet 2018-01. Bilderna är gjorda av papper och örter och är fotograferade.

Det gror, framsida

Det gror, framsida

Det gror, rubrik till inlaga

Det gror, rubrik till inlaga

Detalj

Detalj

Detalj

Detalj

Vardagsmat

Vardagsrätter från Vegourmet No1 / 2018. Kock: Rain Lundström

Blomkålssoppa med rostad vitlök och smördegssnurror

Blomkålssoppa med rostad vitlök och smördegssnurror

Enchiladas

Enchiladas

Fyllda sötpotatisar med sparris och rostade kikärtor

Fyllda sötpotatisar med sparris och rostade kikärtor

Pasta och tomatsås med kapris och saffran

Pasta och tomatsås med kapris och saffran

Flat breads

Tre olika flatbreads från ett avsnitt i Vegourmet No 1 / 2018. Kock: Emil Dahlberg

Ramen

Två ramen från Vegourmet No 4 / 2017, asiatiskt temanummer. Kock Emil Dahlberg

Ramen med tofu, räddisor och brysselkål

Ramen med tofu, räddisor och brysselkål

Ramen med friterad lök, brysselkål & tofu

Ramen med friterad lök, brysselkål & tofu